سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 15
کل بازدید : 28055
کل یادداشتها ها : 23
خبر مایه

موسیقی


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

چکیده تحقیق

پژوهش حاضر تحت عنوان رابطه حواس پرتی وتاثیر آن بر مطالعه وخواندن در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان یاسوج پرداخته شده است

جامعه پژوهش عبارت است از 500 نفر از دانشجو یان ورودی مهر 89-87 در کلیه رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور شهرستان یاسوج که از بین آنها (( 50)) آزمودنی با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انشعاب گردیده است .

ابراز اندازه گیری در این تحقیق عبارت است از آزمون مداد کاغذی برای سنجش    حواس پرتی .وهمچنین پس از سنجش عملکرد تحصیلی آزمودنیها .که پس از جمع آوری داده ها با استفاده از ضریب همبستگی به تحلیل داده ها پرداخته شده معلوم شد که بین حواس پرتی ومطا لعه یا خواندن آزمودنیها رابطه منفی معنا داری وجود دارد.

 

ابزار گرد آوری داده ها

1-پرسش نامه اطلاعات فردی

2-تست عدم تمرکز ذهنی یا حواس پرتی

 

روشهای آماری:

1-آمار توصیفی ( فراوانی، درصد ، میانگین ، انحراف استاندارد /، رسم نمودار وجداول ،)

(( روشهای آماری )) آمار استنباطی ( آزمون t برای میانگین گروههای متفاوت ))

محاسبات با نرم آفزار رایانه ای وروشهای آمار توصیفی واستنباطی

 

مقدمه:

تاریخ حیات انسان تاریخ رشد پیشرفت وبالندگی عملی تکنولوژی صنعتی وغیره است.در عصری که بقول تا فلر عصردانایی است و دوران انفجار دانش اطلاعات نام گرفته است، هیچ کس از مطالعه مداوم وکسب آگاهی بیشتر بی نیاز نیست علوم در همه زمینه ها با چنان سرعتی دگر گون می شوند که کمتر متخصصی می توان پیدا کرد که بدون مطالعه ویادگیری هستند بی نیاز باشد.

 بنابراین پیشرفت روز افزون علوم تکنولوژی، اختراعات، اکتشافات، ظهور شبکه هایی از قبیل: اینترنت و ما هواره وهمچنین گسترده پیچیده شدن محیط انسان وتغییر وتحولات امروزی حاصل مطالعه و یادگیری مداوم است. ( روانشناسی تمرکز حواس .مرتضوی زاده 1383 ، ص17)در این راستایکی از مسائل ومشکلاتی که اساتید علمی آموزگاران و، پدر ومادران در امر آموزش و مطالعه دانش آزمون ودانش پژوهان ودانشجویان با آن درگیر هستند حواس پرتی یا عدم تمرکز حواس می باشند .چون این مسئله باعث افت در یادگیری وآموزش، کاهش میزان باز دهی لازم می گردد ( بهمنیا 1387،ص 13).

بسیاری ازدانش آموزان ودانشجو یان جهت مطالعه و یادگیری و همگام کردن با این تغییرات و تحولات تلاش وکوشش زیادی می کنند و وقت زیا دی را تلف می نمایند وانرژی و هزینه های زیادی را به هدر می دهند ولی اغلب آنها به دلیل ضعف و تمرکز حواس یا ( وجود حواس پرتی) زیاد نمی توانند به نتیجه دلخواه دست یا بند .

حواس پرتی به وضعیتی اخلاق می شود که یادگیرندگان دانش آموزان ودانشجویان در هنگام مطالعه و یا آموزش دچار آشفتگی فکری و در نتیجه دور شدن از مطلب مورد نظر می شود ( محسنی 1382 ، ص 37).

شاید این مسئله فکری بحرانی برای خود ماها بارها پیش آمده باشد که در هنگام مطالعه مطلب یا موضوعی بطور ناخواسته وناگهانی ذهن ما درگیر مطالب دیگری می شود و متوجه می شویم که تمرکز حواس خود را از دست داده واز مطلب یا موضوع مورد مطالعه دور شده ایم وبقولی حواسمان پرت شده است.

حواس پرتی یا عدم تمرکز حواس در واقع بدنبال یکسری عوامل متفاوت و متعددی می تواند بوجود آید که این عوامل گاهی توسط محیط خارجی وشخص واطرافیانش به او تحمیل می شود و باعث ایجاد حواس پرتی می شود که همان عوامل بیرونی می باشد.

 از جمله سرو صدای زیاد محیط، عدم آرامش وسکوت لازم برای مطالعه، کافی نبودن شرایط محیطی مناسب نبودن زمان مطالعه را می توان جزء این موارد به شمار آورد .

 یا عوامل درونی شخصی انگیزه علاقه هوشی رغبت فرد و....

هریک از این عوامل چنان وجود داشته باشند می توانند تا حدودی زیادی خود را درچار اختلال حواس یا به اصطلاح حواس پرتی بینجامد .

تحقیقات زیاد دراین زمینه ازجمله: نقل از تفضیلی( 1371) به نقل از تالمن ( 13937 ) درباره اختلالات رفتاری درمدارس ابتدایی توسط اشنوت گارت انجام گرفت ومهمترین مسئله که توسط این محقق انجام گرفته مسئله حواس پرتی بود. با توجه به تمام جوانب امیدواریم بتوانیم نکات مثبت ارزنده ای افرادی که دچار حواس پرتی می باشند ارائه داده و با توجه به امکانات محدودیت هایی که بنده در آختیار داشتم از پژوهشگران دیگری که این موضوع را انتخاب می نمایند تقاضامندم موضوع را بصورت مفصل تر باز وجهت رشد تعالی گام بردارند.

در این تحقیق برآنیم تاحواس پرتی وعوامل موثر برآن را مورد بحث بررسی قرار دهیم .

 

 

 

 

 

 

بیان مسئله:

یکی از مهمترین اساسی ترین و بدترین معضل و یکی از مشکلاتی که آموزش پرورش در درون مدارس مقاطع تحصیلی راهنمایی و متوسطه همواره با آن مواجه است. با آنکه امکانات رفاهی خوب ومناسبی در اختیار دانش آموران قرار می دهند. پیشرفت تحصیلی پایین یا افت تحصیلی دانش آموزان می باشد که    یادگیرندگان در هنگام  مطالعه دچار و مبتلا می گردند. این مسئله تنها به آموزش وپرورش ختم نمی گردد.

و در دانشگاه ها بین دانشجویان به کرات مشاهده و قابل لمس می باشد که نشانه آن طولانی شدن ترم های دانشجویان مشروطی ودر نهایت به اخراج دانشجویان می انجامد که علت همه این مشکلات حواس پرتی می باشد .

حواس پرتی فرد عوامل زیا دی دارد. درحین شرایطی برای حل مشکل وچاره اندیش ابتدا باید عامل وعلت اصلی کاملاً مشخص گردد. سپس به دنبال راه حلی مناسب برای پیدا کردن مسئله جستجو کرد.

عوامل درونی از جمله خیالبافی، گرسنگی، کم خونی، بیماری های جسمی وروانی، عدم وجود انگیزه و علاقه به موضوع مورد مطالعه باتوانایی­های فراگیر، جذاب نبودن مطلب وهوش ومسائلی از این قیبل نام برد.

خواندن با صدای بلند وحرکت لب باعث میزان ساعت مطالعه وخستگی وکاهش بازده درنتیجه امکان ایجاد حواس پرتی را افزایش می دهد. در صورتی که مطالعه با حرکات چشم ودقت تمرکز روی کلمات باعث یادگیری پایدار وطولانی تروسرعت یادگیری را بهبود می بخشد.

قطع عوامل بیرونی یا محیطی محرک مثل سروصدا در محیط مطالعه از جمله تلویز یون  می توان مورد موثری در پیشگیری ازاین مشکل بود (مختار -1383،ص102).

روانشناسان استفاده از تکنیک (( تکنیک ایست )) را هنگام مطالعه بروز حواس پرتی را تجویز       می کنند در این روش هرگاه یادگیرنده گان ( دانش آموزان دانش پژوهان ودانشجویان ) دچار و مبتلا به حواس پرتی یا عدم تمرکز حواس مبتلا گردیدند به خود فرمان ایست با توقف می دهد تا جلوی حواس پرتی وهدر رفتن زمان مطالعه را گرفت و بتوان بصورت مفید به مطالعه ادامه داد. استفاده ازمطالعه برای رفع خستگی در هنگام مطالعه از عواملی است که باید به آن توجه شود.

خط کشیدن زیر مطالب مهم ، خلاصه نویسی ونکته برداری می تواند از ایجاد حواس پرتی جلوگیری وایجاد تمرکز حواس در مواقع مطالعه مفید باشد استفاده از روشها و تکنیک های صحیح مطالعه، برنامه ریزی برای مطالعه دوری از آشفتگی های فکری ومناسب بودن موضوع مورد مطا لعه با هوش وفهم مطالعه از عوامل موثر در ایجاد تمرکز حواس می باشد ( لطیفی -1380 ،ص 33).

اگر چه علی رغم تحقیقاتی که در مورد حواس پرتی صورت گرفته اما با توجه به اینکه موضوع حواس پرتی یک مسئله کلی بوده وصرفاً به حواس پرتی در هنگام مطالعه محدود نمی گردد .لذا همچنان نیاز تحقیق وپژوهشی نیزدر این زمینه باید شود... از این رو این تحقیق برآن است تا به بررسی و مقایسه عوامل حواس پرتی دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان  یاسوج هنگام مطالعه وبررسی مورد بررسی قرار دهد.

سئوال :که چگونه می توان و با چه روشهایی باید از حواس پرتی در موقع مطالعه جلوگیری وکیفیت ورشد وتعالی یادگیری ودست یابی به تمرکز حواس دانشجویان در موقع مطالعه را باید بهبود بخشید؟

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

فصل اول

کلیات تحقیق

 

 

 

 

 

فصل دوم

ادبیات تحقیق یا

پیشینه ادبیات و موضوع تحیقیق

 

 

 

 

 

فصل سوم

دوش تحقیق

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

تجزیه و تحلیل یافته ها

 

 

 

 

 

 

 

فصل پنجم

بحث و نتیجه گیری

 

 

 

 

 

 

 

 

پیوست و ضمایم


  

عنوان
موضوع تحقیق:
تجزیه و تحلیل آزمون درس پویایی گروه دانشجویان ترم چهارم رشته ر وان‌شناسی بالینی دانشکاه ازاد یاسوج
محققین:
 خلیل پوراسماعیل، محمد بنوره
نام استاد:
 دکتر خسرو رمضانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
خرداد 92
تقدیر و تشکر:
خدای بزرگ را بسیار  سپاسگذارم که توفیق ویژه‌اش را نصیب این دو بنده حقیر ساخت تا به رغم بضاعت ناچیز این مقاله تجزیه و تحلیل سؤالات امتحان را به بهترین نحو به پایان رسانیم.
امیدواریم لطف حق شامل این دو بنده حقیر گردد و با عنایت خاص خود ضعف‌ها و کمبودهای معنوی و علمی این دو محقق را در تأثیرگذاری نوشته مثال دخالت ندهد.
همچنین لازم می‌دانیم از همه عزیزانی که در به انجام رساندن این اثر ما را یاری کرده‌اند به ویژه از جناب آقای دکتر خسرو رمضانی استاد محترم درس روان‌سنجی و از خانم راضیه سوداگر استاد درس پویای گروه و از آقای محمود رهبر و آقای سجاد رستاد و محمد بنوره و همه دانشجویانی در به پایان رساندن این مقاله کمال همکاری  لازم به عمل آورده‌اند صمیمانه، سپاسگذاری کنیم.

چکیده:
 اهداف این دو پژوهش‌گر  از انجام این آزمون برررسی میزان پیشرفت دانشجویان درس پویایی گروه و یادگیری درس روان سنجنی بوده است.
در این پژوهش 20 نفر از دانشجویان پسر و دختر دانشگاه آزاد واحد یاسوج شرکت داشته‌اند.
محققین با اجرای مستقیم یک آزمون پیشرفت تحصیلی در بین دانش‌آموزان دست به به جمع‌آوری اطلاعات زده‌اند.
در این آزمون از جدواول تجزیه و تحلیل آزمون چند گزینه‌ای، ضریب بیرسون کودریچارسون 20 و نمرات Z و T استفاده شده است.
نتایج بدست آمده در این آزمون سنجش پیشرفت میزان توانایی دانشجویان در پاسخ به سؤالات مختلف بوده است.
از کاربردهای این تحقیق می‌توان به استفاده از سؤالات مطرح شده پویایی گروه برای اجرای آزمون بین دانشجویان ترم چهار توسط استاد اشاره کرد.

مقدمه:
 «اگر بتوانید آنچه را که درباه‌اش صحبت می‌کنید، اندازه بگیرید و آن را به صورت کمی بیان کنید، می‌توانید مدعی باشید که درباره آن چیزی می‌دانید، و گرنه دانش شما درباره آن اندک است.»                                                                                                لرد کلوین
گفته لرد کلوین بیانگر یک واقعیت علمی است. چنانکه روانشناسی از هنگامی که به صورت یک علم مستقل درآمد به آزمایشگاه کشیده شد و پدیده‌های روانی به صورت عینی و عملیاتی تعریف گردید و مورد اندازه‌گیری قرار گرفت. بی‌تردید همه کسانی که در مدارس ابتدایی، متوسطه یا دانشگاه‌ها به تحصیل اشتغال داشته‌اند یا در امتحانات استخدامی شرکت کرده‌اند تا اندازه‌ای با آزمون‌های روان‌شناختی و آموزشی آشنایی دارند.
در تحقیق ارائه شده محققین با اجرای یک آزمون پیشرفت تحصیلی در بین دانشجویان در درس پویایی گروه به منظور سنجش مزان پیشرفت تحصیلی و میزان توانایی فردی هر دانشجو و یادگیری درس روان‌سنجی توسط خود محققین دست به اجرای این آزمون زده‌اند.
در گذشته آزمون‌های پیشرفت تحصیلی به شیوه‌های نامناسبی تهیه و اجرا می‌شدند. در این آزمون‌ها تنها هدف فقط دادن نمره قبولی یا رد شدن افراد در درس مورد نظر بوده است.
در طراحی سؤالات این چنین آزمون‌ها به هیچ یک از سطوح آموزشی توجه نمی‌شد و فقط به صورت کلی یک امتحان نوشته و اجرا می‌شد که در پایان نمره قبولی یا رد شده به فرد داده می‌شد. در آزمون‌های پیشرفت تحصیلی جدید با در نظر گرفتن همه‌ی متغیرها دست به تهیه و تنظیم یک آزمون زده می‌شود و طبق استانداردهای موجود و از همه‌ی سطوح آموزشی یک کتاب استفاده می‌شود. بعد از برگزاری آزمون اساتید یا معلمین با بررسی نمره‌ی افراد و با در نظر گرفتن متغیرهایی همچون شیوه‌ی تدریس، محیط برگزاری و... به افراد نمره می‌دهند.
در این تحقیق محققین با در نظر گرفتن این استانداردها و متغیرهای موجود دست به اجرای یک آزمون زده‌اند و به تجزیه و تحلیل این آزمون پرداخته‌اند.
این آزمون اجرا شده در بین دانشجویان ترم چهار رشته روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد واحد یاسوج اجرا شده است.
در این آزمون حتی‌الامکان سعی شده است طبق استانداردهای جهانی سؤال طرح شود.

و سلام خلیل پوراسماعیل و محمد بنوره
بهار 92

اهمیت کار
این تحقیق صرفاً برای یادگیری درس روان‌سنجی و شیوه تجزیه و تحلیل سؤالات بوده است.
ولی محققین با اجرا چنین تحقیقی‌ قادر تهیه و تنظیم سؤالات استاندارد برای سنجش پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان می‌شوند.
با استفاده از چنین تحقیق‌هایی می‌توان عوامل تأثیرگذاری نمره افراد را مشخص کرد.
عواملی همچون شیوه تدریس، کیفیت سؤالات، محیط برگزاری آزمون و محیط خانواده و... را مشخص کرد.
و در چنین تحقیق‌هایی است که ما می‌فهمیم چگونه سؤال استاندارد طرح کنیم، چگونه تدریس کنیم و اهمیت درس روان‌سنجی در نظام آموزش و پرورش را برای ما مشخص کرد که این درس سه واحد در رشته روان‌شناسی، چه درس مهمی است.


مراحل اجرای کار:
این تحقیق در چند مرحله پیوسته و مداوم و پشت سر هم انجام گرفته است که آن‌ها به شرح زیر می‌باشند.
تعیین سطوح آموزشی: این آزمون از چهار فصل از درس پویایی گروه انتخاب شده است. ابتدا از هر 6 سطح آموزشی (دانش، درک، فراگیری،‌ به کار بستن، تجزیه و تحلیل، ترکیب، قضاوت) هر درس مشخص شده است.
بعد از مشخص شدن سطوح آموزشی، طراحی سؤالات اجرا می‌شود که 30 سؤال که شامل «چند گزینه‌ای، صحیح و غلط، کامل کردنی، جور کردنی، تشریحی» بوده و تهیه و تنظیم شده است.»
برگزاری آزمون: این آزمون در نوبت بعد از ظهر ساعت 4 در بین دانشجویان ترم چهار دانشگاه آزاد یاسوج اجرا شده وقت داده شد به دانشجویان برای پاسخگویی به سؤالات 45 دقیقه بوده در برگزاری این آزمون فاصله رعایت شد بین هر دانشجو جدوداً یک متر بوده است. و دقیقاً سر وقت تعیین شده امتحان جمع‌آوری شد.
تصحیح اوراق: در این آزمون برای هر سؤال جورکردنی، چند گزینه، صحیح و غلط سنجش نمره و برای هر سؤال کامل کردنی و تشریحی یک نمره در نظر گرفته شده است.
تجزیه و تحلیل آزمون: بعد از تصحیح ارواق تجزیه و تجزیه و تحلیل آزمون صورت گرفت.
در این تجزیه و تحلیل از جدول تحلیل آزمون، جداول تجزیه و تحلیل برش‌ها، جداول تجزیه و تحلیل گزینه‌ها، جداول تنصیف نمرات زوج و فرد، تجربه و تحلیل سؤال و گزینه،‌ ضریب پیرسون، ضریب اعتبار «کرد ریچارسون 20» نمودار فراوانی نمرات، جداول نمرات Z و T این آزمون مورد بررسی قرار گرفت.

نتیجه‌گیری:
ما با اجرای این آزمون و بررسی و تجزیه و تحلیل‌های که به وسیله جداول و روش‌ها آماری نوین که انجام دادیم فهمیدیم که کدام یک از سؤالات استاندارد است کدام یک از سؤالات ما غیراستاندارد است که منابع حاصله  به شرح زیر است:
که البته در این آزمون 30 سؤالی 20 سؤال بررسی و در تجزیه و تحلیل سؤالات 15 سؤال مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
سؤالات مورد تجزیه و تحلیل چند گزینه صحیح و غلط، در این آزمون سؤال‌های 1 و 2 سؤالات 15 کسانی هستند.
و سؤالات 1 و 2 و 9 فاقد قوه تمیز است و باید به کلی از لیست سؤالات حذف شود.
و سؤالات 9و 7 دارای قوه سنجش منفی است و باید مورد تجدیدنظر قرار گیرد.
سؤالات 14و 10 و 15 دارای قوه ضعیفی هستند و باید از لیست سؤالات حذف شود.
نتیجه کلی: به طور کلی این آزمون آزمون تقریباً منابعی است و می‌تواند مورد تجدیدنظر قرارگیرد تا معایب وکاستی‌های آن رفع شود.

اعتبار آزمون:
در مورد اعتبار هر آزمون نمی‌شود گفت که هر آزمونی که اجرا می‌شود که کاستی ندارد، زیرا هیچ چیز در این جهان مطلق نیست و آزمون تهیه شد دارای کاستی‌هایی می‌باشد. که انشاء‌الله به لطف و عنایت خداوند و رفع آن کاستی‌ها می‌پردازیم و در یک توصیف کلی آزمون در سطح بدی نبوده است و یک آزمون تقریباً استانداری می‌باشد و از لحاظ اعتبارسنجی آزمون استانداری است.

محدودیت‌ها
انسان برای انجام دادن هر عملی با محدودیت‌هایی روبرو است که در این پژوهش ما مستثنی از این محدودیت‌ها نبوده‌ایم که بشرح ذیل است:
محدودیت زمانی که یکی از مشکلات اساسی پیش رو بوده است که با همزمان انتخابات ریاست جمهوری و به جلو افتادن امتحانات این مشکل کمبود وقت دو چندان شد که به خودی خود حدوداً یک ماه از وقت ماه به همین خاطر تلف شد.
وجود درس روش تحقیق در کنار این درس که به خودی خود این درس فعالیت خیلی شدیدی را می‌طلبید ما را با مشکل جدی در به پایان رساندن این پژوهش روبرو کرد.
این تحقیق توسط دو فرد انجام گرفت که بعلت دور بودن این دو فرد ازهمدیگر آن‌ها با مشکل جدی روبرو کرد که به لطف و عنایت خداوند متعال و همکاری دلسوزانه و پدرانه استاد محترم، دکتر خسرو رمضانی این پژوهش به پایان رسید.
                                                                                     وسلام
    خلیل پوراسماعیل، محمد بنوره
                                               خرداد 92



فهرست مطالب
  عنوان                                                        صفحه
مقدمه    1
اهمیت کار    3
مراحل انجام کار    5
هدف درس‌ کتاب پویایی گروه    7
سؤالات آزمون    11
جدول تجزیه و تحلیل آزمون    15
جدول تجزیه و تحلیل پرسش‌های آزمون    17
جدول تجزیه و تحلیل گزینه‌ها    19
جدول تنصیف آزمون    31
جدول ضریب پیرسون    35
جدول واریانس و ضریب اعتبار وضریب روایی    37
نمودار فرآوانی نمرات    39
جدول نمره‌های T و Z    41
نتیجه‌گیری    43
محدودیت‌ها    45
اعتبار آزمون    46



به نام خدا
 نام و نام خانوادگی:                    شماره دانشجویی:                    مدت امتحان: 45 دقیقه
  کدام یک از گروههای زیر روابط عاطفی صمیمی‌تر و روابط رویارویی بیشتر و عمیق‌تر و دوستانه‌تر بین اعضاء برقرار می‌شود؟
الف- داوطلبانه         ب- خانواده            ج- راهنمایی           د- مشاوره
  خانواده جزو کدامیک از گروههای زیر است؟
الف- اولیه         ب- بزرگ            ج- ثانویه           د- مشاوره
  چه چیزی باعث نشاط و سرحالی گروه می‌شود؟
الف- پویایی گروه                                ب- تغییر در برابر مقاومت           
ج- مقاومت در برابر تغییر                        د- مقاومت در برابر پویایی
  چه چیزی باعث بقاء و وحدت گروه می‌شود؟
الف- عضویت قابل تعریف                       ب- کنش واکنش           
ج- عضویت قابل تعریف                          د- همه موارد
  کدام یک از گروههای زیر جزء گروههای بی‌هدف است؟
الف- افراد علاف                         ب- افرادی که در یک کارخانه کار می‌کنند           
ج- کارمندان یک اداره              د- دانشجویان دانشگاه
  کدام یک از گروههای زیر در پیش برد برنامه‌های خود موفق‌ترند؟
الف- اولیه         ب- ثانویه            ج- مستقل           د- وابسته
  اگر بخواهیم گروه به خوبی رشد کند باید چه ویژگی باید داشته باشد؟
الف- احساس آرمان و هدف نداشتن                ب- عضویت نداشتن در گروه           
ج- مقاومت در برابر تغییر                             د- همبستگی
  کدامیک از گزینه‌های زیر در مورد اطلاع از شناخت و نوع رابط و انتظارات و حدود فعالیت‌های اعضای گروه نقش مهمی دارد؟
الف- احساس آرمان و هدف داشتن             ب- تاریخچه گروه           
ج- کنش واکنش                                  د- همبستگی گروهی
  کدام یک گروه بخواهد به خوبی رشد کند باید چه چیزی را داشته باشد؟
الف- پویایی                              ب- تاریخچه          
 ج- احساس آ رمان و هدف           د- عضویت نداشتن در گروه
  در بررسی چه چیزی می‌فهمیم که برخی از اعضای گروه وابسته و بعضی مستقل هستند؟
الف- گروههای بزرگ                            ب- گروههای کوچک           
ج- احساس آرمان هدف داشتن               د- پویایی

گزینه درست را انتخاب کنید؟
  گروههای کوچک برای گروه مشاوره مناسب است.               ص                 غ  
  همبستگی گروهی عبارت است از کنش دلبستگی اعضای گروه نسبت به هم نیست.    ص                 غ  
  مجموعه ای از افراد که با هم در ارتباطند گروه می‌گویند          ص                 غ  
  گر وههای وابسته در پیش‌برد برنامه های خود موفق‌تر هستند.    ص                 غ  
   اگر هماهنگی و کنش متقابل بین گروهها نباشد برنامه‌ها بهتر پیش می‌رود.     ص                 غ  

لطفا گزینه درئست را با پیکان به همدیگر وصل کنید.
  خانواده جزء کدام یک از گروه ها است                                                                          الف- راجرز
  از مهمترین نهادهایی که در اجتماعی کردن افراد در جامعه نقش مهمی دارند                            ب- خودپنداره
  اولین بنیان‌گذار پویایی گروه کیست                                                                              پ- خانواده
  خود شناسی به چه معناست                                                                                        ت- ربع دوم تاریک
  شامل اعمال و رفتاری می‌ شود که دیگران از آن خبر دارند ولی خود فرد از آن خبر ندارد              ث- لوین
                                                                                                                                 ج- ربع اول آشکار
                                                                                                                                 چ- اولیه
  ابتدائی ترین و ناپایدارترین گروه اجتماعی ..................................................... است.
  گروه هم سالان بر اساس ........................................... دور هم جمع می‌شوند.
  اگر بخواهیم گروهها روابط خوبی با هم داشته باشند بایستی ................................. را داشته باشیم.
  به بیش از دو نفر یا بیشتر از دو نفر را ..................................................... می‌گویند
  به گروههای که عقاید خود را به عامه مردم می‌قبولانند ............................................. می‌گویند.
  پویایی چیست؟
  گروه اولیه چیست؟
  کلمه گروه به چه معناهایی به کار رفته است؟
  کلمه پویایی به چه معناست؟
  گروه ع چیست؟


  
+ چقد با دوستی های خیابانی موافقید






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ